Παρέμβαση στην Πρεσβεία της Αυστρίας – Στηρίζουμε τον αγώνα για την κατάργηση του 12ώρου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΗMEΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:

Με κεντρικό σύνθημα «Ούτε στην Αυστρία ούτε και πουθενά το 12ωρο σας θα μείνει στα χαρτιά» βρεθήκαμε σήμερα (Πέμπτη 19 Ιουλίου) έξω από την Αυστριακή Πρεσβεία στην Αθήνα με σκοπό να δηλώσουμε στην έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της Αυστρίας και φυσικά να στηρίξουμε τους αγώνες τους για την κατάργηση της 12ώρης εργάσιμης μέρας.

Ως Reworkers πιστεύουμε ακράδαντα ότι στην σύγχρονή πραγματικότητα οι τύχες όλων των εργαζόμενων σε πανευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο είναι άρρηκτα δεμένες.

Υπό αυτό το πρίσμα, ειδικότερα σε μια εποχή που η επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας είναι συντονισμένη και οργανωμένη δεν μπορούμε παρά να δίνουμε τη μάχη μας τόσο από τους εργασιακούς μας χώρους όσο και στο να καταβάλουμε προσπάθειες για μια διεθνιστική απάντηση στην εν λόγω επίθεση με σκοπό να πετύχουμε νίκες στο σήμερα.

Πιστεύουμε επίσης ότι με αλληλεγγύη, οργάνωση και συντονισμό του κόσμου της εργασίας μπορούμε να αλλάξουμε την κατεύθυνση των πραγμάτων και να κερδίσουμε δουλειά με δικαιώματα και ζωή με αξιοπρέπεια.

Σε αυτό το μονοπάτι βαδίζουμε και έτσι θα συνεχίσουμε ως που να τα καταφέρουμε.

Οργανώνουμε την αλληλεγγύη – Κερδίζουμε το παρόν

Top