Γενική συνέλευση στο πεζοδρόμιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΗMEΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:

Κλειστές πόρτες και μπάρες αντίκρισαν σήμερα το μεσημέρι μετά τις 3 μ.μ. τα μέλη του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα, όταν έφτασαν στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στην Πειραιώς 74, για να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένη γενική συνέλευση στο χώρο του κυλικείου.

Αν και ο Σύλλογος είχε πάρει την απόφαση για συνέλευση, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας είχε αποφασίσει να απαντήσει με μπάρες και λουκέτα, στο δικαίωμα των εργαζομένων να συναποφασίσουν τις κινήσεις τους στην προσπάθεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους, μετά και τη συνάντηση με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου την Πέμπτη 26/1.

Τελικά τα μέλη του Συλλόγου πήραν την απόφαση να πραγματοποιήσουν τη συνέλευση έξω από κτίριο, στο πεζοδρόμιο της Πειραιώς

Το κάλεσμα και τα θέματα της γενικής συνέλευσης:

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/2/17, ώρα 3:15 μ.μ. στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας, οδός Πειραιώς 74, στο Μοσχάτο.

Τα θέματα της συνέλευσης είναι:

  1. Ενημέρωση σχετικά με εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα
  2. Αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Την Πέμπτη 26/1/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του σωματείου μας με την Υπουργό Εργασίας, κα Αχτσιόγλου. Αναλυτική ενημέρωση για την συνάντηση θα γίνει κατά τη διάρκεια της συνέλευσης.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη για να διαμορφώσουμε από κοινού την περαιτέρω πορεία μας, να αναδείξουμε τα πραγματικά μας προβλήματα και να συμμετέχουμε με υπευθυνότητα στην προσπάθεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Top